Posisi tido yang macam mane

As salam mumys.. korang pregnant posisi tido yg camne selesa? Sy mase 1st trimester kne mengiring kiri.. dan masuk 2nd ni dia nak baring cam bese plak.. melintang.. baru selesa.. rase2 ok x posisi tido camni? Effect pada baby x?

1 Balas

Bdsrkn pmbacaan sy..tdur mnlentang x bgus utk baby..kna tidur mengiring blah kiri..sy wktu preggy x boleh tdur menelentang sebab nfs sy jadi sesak..belah kiri or kanan baru selesa..

5y ago

Ye k? Terima kasih sis atas info. Skrang kerap rase nak tdo melentang baru selesa.. kalau ade suami baru mengiring kiri atau kanan sebb dia tdo sambil peluk sy..