Posisi tidur

Skg sy da 27 mggu.. Sy lebih selesa tdur x berbantal n menelentang.. Sblm tdo tu memg mengiring. Tp bila da bgun msti da tdur terlentang n x berbantal.. X selesa tdur mengiring ni..

8 Balas

Sme macam sy sis... Selesa sgt bila tdo melentang.. Kalau mngiring msti xslesa.. Risau gak... Mmg doc pon ckp xelok tdo melentang.. Tp tu yg lebih slesa... Bila sy sdr mmg cpt2 tdo mngiring... Risaukan baby...

Sama . Masuk 6 ke 7 bulan baru saya tidur betul betul mengereng . Kalau tak , waktu nak tidur bukan main lagi setting mengereng bila terjaga dah terlentang

Sy risau kalau tidur trlntang..tak digalakkan..kalau trjaga tidur trlntang,cpt2 baiki position mengereng.uhuu..

Bahaya tidur telentang sis... Doktr slalu pesan tidur mengiring... Elakkan tidur melentang bahaya kt bby...

Bahaya untuk baby sis bila sis tido terlentang. Mengiring ye. Sis boleh google kenapa 😇

Saya pun sama. Tidur mengiring rasa sakit belakang.

5y ago

Sama2

Haah mngiring sakit pinggul