tidur mengiring

Ada x ibu2 di sni wlaupun msih awl kehamilan ada posisi tido mengiring yg ibu x selesa...sya x selesa tdo blah knan..lbih suka blah kiri

30 Balas

Ade yg ckp tdo kekiri anak laki,tdo kekanan anak girl,,sy pulk suke tdo kekanan,,klu rasa sakit perut (tanda2 nk bsalin) tu yg kne ngiring kekiri,,tu kata org2 tua kt sini

5y ago

Kalau betol laaaa, hepinyaa huby sy..sy slesa belah ke kanan, bby girl laa mcm awk ckp..huby sy nak sgt anak girl ❤ sy nak boy..haha tp xkesah sgt pun sbb sy dh ade girl n boy.. ini dpt ape2 pun syukur asal sihat sempurna bby 😇