Pantang sendiri

Ada x 1st time mom yg pantang sendiri?sbb mak sy dh meninggal,n sy xnak susahkn mak mertua..tgh mencari CL yg sesuai dgn bajet..tp.in case x dpt,blh ke pantang sdiri je?suami dpt cuti smggu klu sy beranak

11 Balas

sy first mom pantang sndiri,spnjng husb cuti,husb uruskn semua masak,mandi bby,sapuh ubt jahit,buat air suam utk sy mandi,CL mulanya sy xambil sbb xda bajet,tpi syukur ada rezeki abg sy sponser utk 3 kali sesi ( 3 hari )..start husb sy kja,setiap hri husb klw husb xsmpt msk pgi .dy stanbdykn je bahan2 nti tngl masak..sy pantang seadaanya tanpa bantuan

2mo ago

alhamdulillah wa syukurillah atas rezeki..mekaseh ye share..