Confinement lady(Cl)

Sapa kat sini pernah amik Cl..daily visit/stay in..mana lgi ok ye??blh x bagi fb page/instagram Cl yg ok..saya tgh survey Cl nie..sbb pantang sndiri je..brsalin taun depan..ank no 3..nak pantang dgn mak clash plak dgn ank skolah..ank bru je masuk tadika time tu..pliss give advice ???tq

6 Balas

kalau boleh research betul2 dulu sbb saya ada book dan dah bayar deposit 1k plus dan kena scam. da report polis da pun.

Saya recommendkan PantangPlus dengan sis. Mmg servis terbaik and cover seluruh kawasan di Malaysia

2y ago

Hi puan boleh review pantang plus punya servis?

Xsure la sis. Tp goodluck in finding good one sisss

Mamacare. Daily visit

Recommend..harga pon murah

4y ago

Yg set ibu tu 3 hari 265 hrga promo? Smpai bile tu? Tringin sya nk berurut leps pantang...sbb sblom ni msa pantangkn ank ke-2 pantang sndri 😭

Xsure la..