Pantang sendiri

Ada x 1st time mom yg pantang sendiri?sbb mak sy dh meninggal,n sy xnak susahkn mak mertua..tgh mencari CL yg sesuai dgn bajet..tp.in case x dpt,blh ke pantang sdiri je?suami dpt cuti smggu klu sy beranak

11 Balas

boleh je pantang sendiri , suami pun cuti seminggu je dia yg masakkan makanan pantang , lepas habis dia cuti saya yg handle sendiri masatu dh kuat dh

2mo ago

yg penting mental kena kuat ok kalau x nnti mmg rasa down masa pantang