Pantang sendiri

Ada x 1st time mom yg pantang sendiri?sbb mak sy dh meninggal,n sy xnak susahkn mak mertua..tgh mencari CL yg sesuai dgn bajet..tp.in case x dpt,blh ke pantang sdiri je?suami dpt cuti smggu klu sy beranak

11 Balas

Saya beranak czer dan pantang sendiri sebab mak mentua suruh cancel book CL haha Alhamdulillah ok je sis Lepas 2 minggu saya dah boleh jalan laju walaupun luka saya basah lagi Tapi dalam masa 3-4 minggu macam tu luka dah sembuh completely sebab rajin makan lauk protein dan makan oren hehe Air masak pun banyak saya minum 🥰🥰

2mo ago

baek2..tq for d tips dear