Muntah ketika gosok gigi

Ada tak yang sama macam saya? Alahan nya tiap kali nak gosok gigi akan muntah. Penat sangat. Sakit juga. Sekarang 11 weeks. Start 9 weeks jadi macam tu. Apa solution ye? Takkan tak gosok gigi. Tak selesa kalau tak gosok.

22 Balas

Sy guna colgate hampir2 jugak laaa nak muntah, lepas gosok gigi terus minum air masak. Tp guna fresh & white kat rumah mak saya ok pulak 😂

2y ago

saya pun tukar ke fresh n white, ok. sblm tu pakai ubat gigi sensitif..