Gosok gigi

Setiap kali gosok gigi, pasti muntah... Tarik urat2 perut.... Tak blh betui gosok gigi..... Pakai colgate.... Or perlu tukar ea.... Ada sama tak.... Tak blh gosok gigi... 14mgg

7 Balas

Gosok gg itu benda y kita kena buat..klu muntah cba ubah wktu gosok gg..ibu hamil penting ya utk jga kesihatan gg n gusi wktu mengandung..jgn smpai nnt sakit gg atau gusi sbb hormon berubah bila mengandung..sbb 2 dlm buku mengandung ada pemeriksaan gg..

sma... dri awl prgnnt smpi skrng no msuk 3 bulan.. mmng fkir byk x bila nk gsok gg... dh tukr ubat gg sma je... msih x hilang... memng kena hadap mntah stiap x gsok gg 😭

try ubat gigi berlainan. ade perasa yg trigger muntah tu. mcm sy klu batuk nk kua kan kahak dia muntah skali. kosong perut

Mmg sama lah ehh, ingat kita je kena mcmtu, malas betul kadang nak gosok gigi🤣🤣 sbb auto rasa nak muntah

hahaha klu sy, sy gosok ala kadar ja. jangan gosok lidah, asal gosok lidah konfom muntah 🤣🤣

ya allah sama.. kdg2 smpai fobia nk gosok gigi 🤣

colgate boycot sis🤭 tukar systema okay👍🏼