Gosok gigi

Ada tak sesiapa alah/muntah masa gosok gigi Saya baru 2weeks..dh 2 hari gosok gigi muntah..blh share tak apa yg patut sy buat? Terima kasih

13 Balas

Sama..tpi i smpai 4m je..Skrg dah 7m, rsa loya time gsok gigi dah ilang..but....Rsa nak gosok gigi 24jam plak yg ad 😂 Lepas makan je comfirm gosok gigi..Bertabah la sis..Nnti dye hilang sendiri..

Samalah. Sy pun mcm tu dr awal pregnant lg, slrg dh 24 weeks pn masih mcm tu. Dentist bagitau lps gosok gg biarkn 30min. Lps tu bru berkumur. Jgn trus berkumur.

Dah 18w sekarang..jenuh setiap kali gosok gigi kompem muntah. Sabar je lah. Bila pikir besar nikmatnya

5y ago

Xley nak buat ape dah. Kerap muntah masa pagi. Adoii..tengah gosok gg dah rse sikit loya, siap je kumur..kompem keluar.

Better gosok gigi waktu perut kosong. Kalau tak semua isi keluar nanti. Bertahan ye sis.

Saya pun sama... Takde penyelesaian.. Saya memang akan muntah.. Huhuhu

Saya pun sama..cuba tukar toothpaste atau gosok tanpa ubat gigi..

Saya sekarang dh 5bulan tp still meloya masa gosok gg setiap pg... 😪😪

Sama.. trimster ptama.. skrg da trimster kdua pon masih terasa lgi..

Saya. Terpaksa pakai ubat gigi budak² punya. Barulah okey sikit

Yea sis..terima kasih..dh mcm orng malas gosok gigi jew😆