Muntah ketika gosok gigi

Ada tak yang sama macam saya? Alahan nya tiap kali nak gosok gigi akan muntah. Penat sangat. Sakit juga. Sekarang 11 weeks. Start 9 weeks jadi macam tu. Apa solution ye? Takkan tak gosok gigi. Tak selesa kalau tak gosok.

22 Balas

cara saya; elakkan gosok gigi dlm tempoh 1 ke 2 jam selepas makan. dongak kan kepala semasa gosok gigi. tukar ubat gigi yg selesa

2y ago

Kan... saya trauma minum air banyak even segelas sbb pernah muntah air lps gosok gigi. Sejak drpd tu, saya minum air 3 teguk je, tp pastikan minum air secukupnya dlm sehari