Gosok gigi

Hai mommies.. Ada tak yang berpengalaman loya & muntah masa gosok gigi? Ada cara nak elak ke? Sampai fobia rasa nak gosok gigi 😫#bantusharing

5 Balas

Kite geng😅 saya gosok je loya pun🤣 werk werk bising dlm bilik air tu😂 x gosok kang geli pulok rase bau mulut je😆

try tukar ubat gigi lain, sebelum gosok ke apa, pastikan perut kosong so takda muntah keluar makanan & gosok laju2x

1y ago

Terima kasih share pendapat ☺️

Gosok gigi sambil pejam mata. Banyakkan berkumur dgn listerine sbg pengganti. Makesure singki bersih selalu

saya anak no 2 kena gosok dengan ubat gigi kanak-kanak strawberi.

Samaaaa loya 🙂