Ngidam Benda Tak Sepatutnya

Ada tak mcm sy ngandung ngidam benda bukan2? Macam sy ngidam benda pedas, ayam mcd 3x pedas, ramen samyang... Haiz, taktaulah nak cakap apa, kesian kat baby.

14 Balas

Ya Allah sis! Sama. 😂 Saya mengidam sangat nak makan samyang yang pedas tu. Semua yang pedas saya terliurkan. 😂 Bila bagitahu husband, dia suruh saya fikir balik. Kesian anak tu, awak seronok. dia yang sakit. Barulah rasa insaf, last-last layan mukbang dekat youtube. Lega laa jugak mengidam tu sikit. 😅

5y ago

Tgok boki mukbang pun menyelerakan..hahaha..