ingin tahu

hai . nk tanya , saya ngidam ramen..boleh ke mkn ramen time pregnant ?#ingintahu #firstbaby #firstmom #19w

2 Balas

boleh je. masa firstborn saya teringin makan samyang. saya sekali harung mkan 2x spicy 2 paket. itu pon nyarisq nak mkan 3 paket. husband xbagi smpai 3 paket sebab.. gila ke ape. pedas kot. masa firstborn memang asyik nak man pedas2. dah bersalin dia, dh pantang..cuba makan, seurat pon xlepas 😂 kalini pregnant, adik dia nak benda manis berkrim. nak strawberry milkshake. 😂 habis duit mak dia kang hahahahahahaahaha

2y ago

hahajah 😂 saya baru lpskn ngidam .. skali suami beli 2x pedas punya 😭 xdan nk abis kn mmg kongsi 4 org smata nk abiskn 😂..mcm mne awak boleh mkn smpai 2 😭😭

Boleh.. Ramen tu pedas kan? kalau pedas, awak bersedialah dgn simptom pedih ulu hati.

2y ago

harap ii la ok je 😭