Suka makan pedas2

Ada Apa2 Effect Tak Kalau Suka Makan Benda Pedas2 Waktu Pregnant..Tekak Ni Ngidam Pedass Je Seminggu Tak Makan Macam Mencari Yang Pedasa2..Contoh Maggie Pedas Gila Ke Macam Nasi Goreng Kampung Pedas2

3 Balas

xde pape keaan pn.. kcuali klu ade gastrik...tp pde pngalamn sye...mse preggy thun 2018...setiap hri mkn pedas msti kne hiris lada cili.. kku x..xbleh mkn...skli bby kluar . xde rmbut

rasa okay je, tapi makan berpada2x, takut pedih ulu hati or ulang alik g toilet la.

saya pn suka makan pedas.. tambah2 cabai potong letak kicap.. mkn ngn nasi cmtu je.. hahahaha