Ngidam Benda Tak Sepatutnya

Ada tak mcm sy ngandung ngidam benda bukan2? Macam sy ngidam benda pedas, ayam mcd 3x pedas, ramen samyang... Haiz, taktaulah nak cakap apa, kesian kat baby.

14 Balas

Mengidam menda yg memudaratkan jangan dilayan sis. Bahaya untuk ibu dan baby. Kawal diri ye 😘

Benda makan boleh lagi.jagan makan sabun je.nati bila dh bersalin.laki tak ada sabun nak guna..

5y ago

Lain mcm ye komen dia😂

Kalau x tertahan sangat.. makan sikit je.. bg dapat rasa.. ok.. ✌😊

F