Ramen

Hye mommies.. sy dh 4 bulan preggy.. dan slalu ngidam mkn ramen samyang tu.. sy asalnya xboleh mkn pedas.. tapi sjak preggy ni rasa nk mkn pedas ramen tu je.. baik tak untuk kandungan.. syg mkn kurangkan pedas dia dn dlm sbulan sy mkn 3 4 kali cmtu ?

3 Balas

Mcm kerap sgt tu 3 4 kali sebulan.. huhu tp samyang tu kalau tknak pedas sgt, masak sos dia dlm kuali lps tu tmbah kicap sikit lpstu bru tuang atas mi dia.. sedap 😋

5y ago

Hehe.. tu yg seblum2 ni.. bulan ni xmkn lgi.. yeke.. boleh try new resepi..tq 😍

Kena tahan sis. Baby baru nak menbentuk. Memang kena kawal makan. After 3month boleh dah. Sebab baby besar sikit dah.

5y ago

Hehehe. Okee tqq

Boleh je sis.. sy hantu samyang & mknn pedas walaupun x tahan sgt.. tp limitkan sbln sekali je sis..

5y ago

Ye.biasa kalau mkn pedas.. tersedu jgk