Pemakanan

Saya ngidam ramen .. hari hari tanya suami , pastu kena marah hehe .. pastu ngidam benda yang pedas ii pulak tu hmm .. tekak nak benda sedap sedap je .. kesian suami 🤣🤣 ade ke mommies ii macam ni ?? #firstbaby #firstmom

4 Balas

Makan pedas takpe tapi jangan terlalu pedas sampai sakit perut tau ♥️ Saya mmg jenis tak boleh tak pedas 😂 Ramen/maggi saya makan tapi jarang jarang, tahan untuk 9 bulan for the sake of baby’s health Nanti after give birth melantak balik 😋😂😁

Saya memang suka ramen dan makanan pedas. Risau jugak takut takleh tinggal dua ni bila pregnant. Alhamdulillah dah 2 bulan x makan ramen 😅 tapi selalu jugak merengek rasa nak makan ramen tu dekat husband ahahahha.

hahah. kalau ngidam mkn jeee. tapi dlm kuantiti sikit kalau tak sure perut boleh tahan ke tak. saya baruni buat rabboki. sedappp . dh dpt mkn skli lepastu tak meroyan mencari ramen dh la 🤣

Sy makan je sis sbb teringin sangattt. Lepas rasa 2-3 suap dah cukup hahaha sian suami kena habiskan 😆