Saja ingin tahu.. Share sikit yg ada pengalaman pernah mengandung anak perempuan & lelaki..

Ada beza tak mengandung baby perempuan & baby lelaki bergerak???.. Teringin nak nak ada bby girl, sbb dh ada 2 boboy..

2 Balas

sy ad pngalamn baby lelaki je. mse mngndung ank lelaki, rmbut sy lebat, kulit sy berseri, tp keliling leher,ketiak, jd gelap. line perut pun jelas. pastu sy suka melawa,rajin mengemas(smpai laki tkut tgk).baby gerak aktif.