Pengalaman mengandung anak lelaki dgn anak perempuan ..

Orang cakap, pengalaman mengandung anak lelaki dengan anak perempuan berbeza . Betul ke ?? ??

2 Balas

Tak jugak yunk.. Sy pregnant pertama pompuan, kedua lelaki, kedua2 ni sama xde beza..Sy aktif begerak, n mkn je apa semua boleh..Xde alahan apa2 bila mgndungkan gegirl n boboy sy nih..Hehehe.. mgndung yg ke 3 pun xde alahan tp keguguran, skrg mgndung ke 4, Allah... Teruk sy kali ni, baru 6week aritu dh 2kali duduk wad, skrg 11 week lebih tp masih dlm alahan yg teruk, cerewet pulak tu..emmm berat badan pun menurun ni, emmm, sabar jelaa..❤

Ye betol. Tp depends pd org. Ade org anak pompuan senang x sakit x mual. Anak laki sakit mual la ape la. Tp depends pd org

5y ago

Welcome 😊