Ciri-ciri mengandung anak lelaki

Ada ke beza ngandung anak lelaki dgn perempuan? Boleh share tak?

9 Balas

Semua orang cakap saya. mengandung anak perempuan. Tapi sekali scan. Lelaki juga. 😂😂😂 saya anak pertama. Kalau nak tau. Baik g scan. Kalau ada duit lebih scan banyak kali. Tapi saya masa scan 19week dah nampak angrybird dia. Hehehe.. perut saya masih kecil. Nak masuk 5bulan dah. Tapi. Tak tahu kenapa kecil ni. 😂

Nak kaat beza tu ikut individu kot sis.. sya masa hamil anak 1st dulu ada dengar jugak org ckp kalau pusat terkeluar tu lelaki..perut membesar ke depan

4y ago

Pusat sy tekeluar .. 7x scan gender girl .. tunggu hariii nk kelua ni hihi

Ada yang ckp kalau ngandung bby boy ni badan kalau tengok dari belakang ramping je padahal mak buyung hahaha. entah saya tak berapa pasti

Takde beza kot.. saya anak lelaki ke perempuan mcm sama je takde apa2 yng lain haha.. mungkin lain orang lain kot pengalaman dia

Boleh tengok bentuk perut.. Ni sy x berapa pasti tp org2 ckp lah.. Kalau perut bulat tu perempuan, kalau membujur tu lelaki

Saya scan gender je senang nak tahu hamil anak lelaki ke perempuan. senang. cnfirm tau terus jantina masa tu

Orang cakp kalau takde line dekat perut tu baby boy. kalau ada tu bby girl

7mo ago

betul . rasanya semua org prgnt ada garis. ank saya dedua boy ada je garis

dah bersalin? akhirnye dpt baby girl ke boy? hihi

ye sy ade beza..