Baby

Nak tahu ? Macam mana beza kandungan anak lelaki / perempuan. ? ?

3 Balas

masa mula2 saya mengandung sy nk anak' lelaki.. sy dapat mengandung ke dua saya nak perempuan sy dpt yg ketiga sy tak kisah dpat perempuan yg ke empat sy nk lelaki tapi ikutlah rezeki ..😁

Macam Saya. Preggy lelaki / perempuan sama je😅. Tiada beza, alahan lama,sakit kepala,Mls makeup,muke ade jerawat,sk makan bnde manis2 dan masam. Last2 beli bju bby color untuk unisex😆

Sama je..ada org mmg bbeza ada org sama je....ikut luck