Saja ingin tahu.. Share sikit yg ada pengalaman pernah mengandung anak perempuan & lelaki..

Ada beza tak mengandung baby perempuan & baby lelaki bergerak???.. Teringin nak nak ada bby girl, sbb dh ada 2 boboy..

2 Balas

Hihi , macam saya teringin sangat nak baby boy . sebab yang sulung dah gurl 🤣 tapi yang kalini pun gurl jugak , alhamdulilah rezeki . kalau mengandung anak perempuan ni jarang berhias , seri muka pun takde sebab anak dah ambik seri ibu 😅 . bentuk perut pun mainan peranan , kalau penuh dan memonjol ke depan tu gurl lah 😆

sy ad pngalamn baby lelaki je. mse mngndung ank lelaki, rmbut sy lebat, kulit sy berseri, tp keliling leher,ketiak, jd gelap. line perut pun jelas. pastu sy suka melawa,rajin mengemas(smpai laki tkut tgk).baby gerak aktif.