Kandungan baby lelaki/perempuan

Hi mommies, macam mana tau tanda2 mengandung anak lelaki / perempuan ? Selain dari tengok bentuk perut. Saje je nak tau pengalaman semua orang.

3 Balas

Assalamualaikum masa saya mengandung ingat dulu,anak lelaki suka makan manis, daging, seri muka cantik,sama perut bersih,anak perempuan pula, tidak suka bau, mkn terus muntah, rasa loya pening kepala,bila malam demam,suka gaya mekup jua,perut bulat kecil

Kalau saya, mual2,alahan dan gatal2 waktu pregnant,baby girl. Klau takde alahan langsung,baby boy

SCAN. Tanda2 tu semua mitos saja. Setiap org pembawakan berlainan.