boy or girl?

hi mummy's.. jom share pengalaman tanda-tanda mengandung anak lelaki atau perempuan?.. sy first prgnant so nak tahu jgk kalau ada persamaan tanda2..

14 Balas

tahun 2019 pengalaman Sya mngandung anak laki2. ketiak,lehir,celah2 jadi gelap,kusam teruk alahan smpi 6 bulan MSI muntah,pilih2 makanan smpi kurus jadinya😂. perut memanjang turun ke bawah tidak suka bauh bawang putih garisan hitam d perut smpi bawa pusat. bnyk bintik2 hitam d muka bekas jerawat😂 mengidam jnis2 mknan asam,pedas,manis. benci apa2 sja jinis ubat🤣🤣 tandangan baby aktif sangat smpi terkencing2 d buatnya😂 tahun 2023 Blum pasti lgi jantina baby apa usia kehamilan bru 19week4day di awal2 kehamilan Sya kuat makan smpi la skrg dokter pun sangka Sya ada kencing manis bap berat badan naik berlebihan🤣tdan alahan apa2,pemalas. belum ada baby bump😂 garis hitam di perut smpi atas muka berseri2,tapi mls juga berlawa2. tidak mengidam smua Sya makan. kli ni Sya btul2 mengharap baby girl☺️🙏tapi entahla kurg psti jga..bap hati Sya CM ingin mengatakan sepertinya anak laki2🤣

4mo ago

Skrg lahir boy ke girl ?

2017 Mengandung anak lelaki Tiada alahan teruk, sangat aktif (dah nak bersalin pun boleh join aktiviti gotong royong), muka kusam, banyak sangat rashes & pimple dekat muka 2020 Mengandung anak perempuan Alahan teruk sangat2, tak larat buat semua kerja, rasa nak cantik2 je (even kat rumah pun pakai blusher & lipstik 🤣) muka takda pimple langsung (even tak cuci muka 2 hari 🤭) rambut banyak sangat gugurrrr

Mngandung baby girl. Malas bersiap tapi seri muka makin naik. Muka tak ada jerawat. Suka makan benda manis dan masin. Alahan bau ubat gigi, susu dan kurma masa trimester pertama. Badan lemah rasa nak rehat je.

Yg saya perasan anak lelaki perut tajam..anak pompuan perut lebar..ni pengalaman saya sendiri..bab alah dan bab makan sama je laki ke pompuan..

Scan terus lagi better...ibu rangsang baby tunjuk gender dgn minum minuman sejuk2, makan aiskrim...harap2 baby bg kerjasama

Klau garis hjg hitam d tengah prut smpai atas ank llaki.klau separuh ja prmpuan...hihi

3 boy sy, semua suka mkn masam2, pedas,masin... alahan ada tp kejap je, suka makeup2 😊

pengalaman org biasanya xsama. better buat scan terus utk check gender

Mengandung anak lelaki - langsung tak de alahan - muka berseri2

sy pregnant anak perempuan..xd alahan..garis perot smpai ke bawah.