Risau

2 mggu lepas sy ada p scan...kantung je ade...baby x nmpak...dlm sistem usia 7 week...so doc suh dtg lg 2 mggu utk scan...tp bila p hri ni...usia kandungan still 7 week x gerak...saiz kantung ada besar skit tp baby x de jg...doc siap bg surat rujuk ke pakar... Sapa prnh jd mcm ni?? Risau jg...sbb ni 1st...x tau apa2 lg...dgn muka doc yg cuak sbb scan x nmpak apa...huhu

8 Balas

7 weeks awal lagi.. saya scan pom 9 weeks.. in shaa Allah.. jangan risau.. doa bnyak²