6w6d tapi scan kantung pun samar²

Assalamualaikum mommies.. semalam sy pegi scan 6w6d, tp doc x sure kantung baby sbb x de bentuk lg.. doc advise dtg 2 mgu lg untuk scan semula.. klu scan still x nampak, doc risau kandungan luar rahim.. upt dah buat 4 kali, alhamdulillah semua +ve.. Mommies ada pengalaman or advise x?? #1stimemom #firstbaby

3 Balas

Baby kecik lg tu sis 6 weeks. Insyaallah nmpk jelas sikit nnt lps repeat scan lg 2 mgu. Jgn risau 😊. Kalau ada bleeding/spotting baru cpt2 pergi hospital

Puan, mcm mana keadaan puan? Dh nmpk baby ke?

2y ago

after 2 weeks baru nmpk baby.. tp baby x membesar n stuck at week 5 for a few weeks.. n then gugur.. doa kn sy tengah pregnant new baby, 5 weeks dah.. trauma sikit dgn prgnancy journey before this..

hai puan, apa update puan skrg ya?