Kandungan 13 week,scan x jmpa heart beat

Isnin lps sy mengalami bleeding. X byk sikit je.x smpi penuh 1 pad pon.so sy p swasta utk scan bby..bila scan doc x dpt jmpa heart beat bby...lpstu scan bby pon npk x normal..bby dlm keadaan membulat n mengecut..sblom2 ni sy scan ok je..heart beat pon ok..tp dh 3 weeks x scan sblom yg trakhir ni..doc ckp bby sy dh xde..doc bg surat utk rujuk gov hospital utk cuci..tp sy x pergi lg sbb ahad ni ada checkup kt gov utk jmpa pakar..so sy ingat nk p skali jalan..lps isnin aritu sy mmg dh xde bleeding lg..perlu ke sy scan skali lg utk kepastian lg..tp sy redha dgn smua ni sbb skrg umur sy dh 40 tahun n prgnant kali ni sgkut GDM,BP pon x ok n kencing kotor..

3 Balas

sebaiknya pergi ke hospital dgn segera ya puan. kita tak tahu keadaan dalaman kita mcm mana. takut merisikokan nyawa sendiri. jgn ditunggu² lagi.

tkyah la tunggu tunggu dan simpan baby tu .kalau infection dalam tu mcm mne

missed misscarrige dh tu. semoga dipermudahkn urusan puan