scan

td gi scan kali kedua.... 1st scan haritu nmpk kantung kecil je... kabur2 lg... scan td still nmpk kantung je... tp besar dr sblm ni... 1st scan usia dlm 4w6d.... scan kali kedua td 7w... risau pula bila doc ada sebut tentang risiko kandungan kosong dan xjd... huhu... doakan sy mummy2 smua... ni myfirst experience... 7 tahun jg menunggu... risau sgt....

9 Balas

Bkn normal ke awk?sbb sy scan kat hospital sbb follow up sbb baru gugur, pregnant lg, 4 week mmg kabur dot je..7 week akn nampak kantung ni dua2 sy buat tvs, scan bwh..9 week alhamdulillah nampak dia pye heartbeat dia sbb repeat scan 2 minggu skali kat hospital sbb doktor nak tgok, kalau kali ni pon tak de heartbeat terus D&C je, tak yah buka buku..lepas tu sy tggu date utk buat buku pink sbb kk sy dia kena ada amek dats dlu utk buka buku baru..tp sbb sy rasa normal tu awk..jgn risau la k..tggu lg 2 minggu.. InsyaAllah ada tu..

4y ago

Kan..

X pa. Doa ja banyak2.. folic acid ambil. X perlu ambil produk ini itu. Tidak mbantu. Takut kandungan dalam produk kacau pembentukan janin.

Normal sis masih baru lagi tggu dlm 10week ke atas insya allah ada rezeki sis.kadang janing kecik lagi tu x nampak.

InshaAllah xda pape tu sis sbb awal lagi nanti lama2 nmpk la tu.... 😊

Sis... Dapatkan mamariam...inshaaAllah mudah²an dapat membantu

4y ago

Di fb ada mika tgok produk ini. Sis ada ambil ?

Berdoa saja sis. Semua akan baik baik saja..

Semoga dipermudahkn. Ameen

Semoga baik2 saja sis💕😘

Saya 12w br nampak semua