1st baby

normally brape minggu ye nk boleh scan baby . sbb hari tu dpt tau naik.double line around 4 week. p scan . dokter ckp x nmpak pape lg . skang ni dah 7 weeks . was² nk p scan takut x nmpak pape lg .

3 Balas

pegi 7/8 weeks okey da, sebb da nampak kntung baby and detak jantung dia.. sbb sy first pegi masa week 8.. sekrg week 20 sy bru buat detail scan.

Hi awk, boleh share tk . Lps 2weeks tu awk scan dh nmpk ke kantung and janin?

7week ok dh rasa nya..... nmpk kntung bby.