Risau

2 mggu lepas sy ada p scan...kantung je ade...baby x nmpak...dlm sistem usia 7 week...so doc suh dtg lg 2 mggu utk scan...tp bila p hri ni...usia kandungan still 7 week x gerak...saiz kantung ada besar skit tp baby x de jg...doc siap bg surat rujuk ke pakar... Sapa prnh jd mcm ni?? Risau jg...sbb ni 1st...x tau apa2 lg...dgn muka doc yg cuak sbb scan x nmpak apa...huhu

8 Balas

akak ipar saya pernah mcm ni.. doc scan xnmpk baby smpai doc kata akak ipar sya pregnant luar rahim.. tapi dia ikhtiar minum susu anmum selama seminggu xsilap, alhamdulillah pegi scan skali lagi dah nmpk dah baby.. sis juga blh ikhtiar minum susu anmum