15w

Waktu tido suami x sengaja tangan g hempas perut, x yah cakap lah... senak, menangis, perut mengeras, alhamdulillah x de pape cuma sakit sikit.. baby pon terkejut agaknya ayah nya ajak berlawan dgn dy malam² buta.. bini pula bdn kecik, suami bdn sado, terasa lah sakitnya, cakap dgn dy sebelum g kerja, dy g hempas tgn kt perut, terus duduk pgg perut.. dy rasa perut nya keras.. mahu x keras dh kena mcm letak kayu balak dekat perut.. okay x.. sakit x.. harap baby x de pape.. anak sulung, cucu sulung buat dua² family... Xpe balasan balik namanya sbb hari tuh tido tertampar muka dy... hahahaha

13 Balas

Saya pernah juga time tido husband bagi penumbuk tapi nasib baik awal2 lagi saya dah letak bantal..kalau tak menangis macam sis juga laa 😅 Lepas pada tu hari2 husband pesan suruh letak bantal..takut terkena lagi Kadang2 nak marah juga..tak boleh ka tido diam2..😑

suami sy plak tersiku mata..kuat plak tu ..tpi lps trsiku tu dia mcm trkjot..trus dia bgun usap2 mata ngn kepala..sy mse tu nk angin tk jd angin 🤣🤣 rse nk trcbut bji mata btul2 sku yg tajam tu kena

Hahaha.. sedih jgk baca... Lawak pun ada.. adoii sis... Moga kuat baby sis... Keluar nanti blh beradu tenaga dgn ayahnya🤣😜... Semoga dipermudahkan segalanya😇❤️💪...

Sy pn pnh kena..dh la branak czer,nsib tk hempas dkt perut..tngan dia tu hempas ats skit pd perut..klo tak xthu la mcm mn,mngis sy wktu tu..skit lol..mgigau apa la mcm tu😭😭

Semoga baik² sj ya sis.. Sy prnh tersiku belah pinggang sakitny Tuhan ja yg tau.. Perut mgeras sakit tp syukur xda apa² ank pn da bsr pnjg skg.. 😅

4y ago

Syukurlaa bby kuat tuu.. Moga sihat selalu sis smpai melahirkn n d permudahkn semuany , Amin.

Perut x penah kena lagi tapi kalau bahagian kepala, hari2 kena siku 🤦.. pagi tadi disikunya mata kita.. memang kena beli katil asing ntok baby.

4y ago

Hahaha letak bantal rase x jadi ape jugak. Dia yg konker ruang tempat tido kita pastu marah kita amik ruang banyak. Kita ni dok ujung2 katil dah 😅. Nasib la lepas kena siku tu dia usap2 balik tempat tu, pastu x penah lagi la lebam2 walaupun kuat disikunya tu. Kang x pasal2 org kata kena dera plak 😂.

Saya suka letak bantal kat atas perut or tido mengiring ke kanan.. Safety.. Klu ada ank tiba2 melompat pun, lebih selamat..

Yg saya pulak...suami mengigau smpai cium saya...hahahaaa...perut dia dok usap2...saya pk dah knpa laki aku mimpi gini🤣

Suami saya tengah tidur tangan merayap ramas miss v... Dia pun tak sedar lol. Tapi takpe la sedap je

4y ago

🤣😂🤣😂😜

Pernah juga mase tido suami bg lutut kt perot.. Haishhb rase nk bg penampar pon ade..huhu

4y ago

Lepas dari tu tiap malam nak tido memang letak bantal golek kt tengah, kalau sy lupe husband tlg ingatkan..