16w

Pergi kenduri tapi suami x ikut, pergi dengan family je disebabkan perut ni x nampk sgt sbb dy hide . main sembunyi sembunyi, nak nampak perut kena pakai baju fit yg melekat punya tapi x suka pakai baju ketat2 ni x bernafas rasanya.. tgh jalan² tuh ada pula sorang mamat ni dy ingat kita ni anak dara agaknya kot, nak berkenalan... terus cakap maaf bang sy isteri orang nak jadi mak dah pon terus pgg perut yg x berapa nak nampak baby bump ni... kesian juga lah sebab malu agaknya... terus orgnya cakap maaf ea x tahu, ckp jelah eh x mengapa.. senyum je... sy doakan abang tuh jumpa jodoh cepat ea

1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

😆😆😆😆 adoi kesian

3y ago

Itulah kesian... hihi