Sakit perut 9 mnggu

Normal ke 9 mingggu kadang² sakit perut bila berdiri lg sakit nak nya duduk kurg sikit smpi trbngkok tahan sakit.. klu baring hilang je..x tau nak describe sakitnya mcm mana..mcm usus kna tarik pon ada..smpi bhgian organ ats prut dlm bdn pon mcm x slesa..x slalu kdg² je x de darah

1 Balas

macam saya dulu, sakit tu kat bawah perut. lama gak , dekat 2 minggu . bila diri je sakit , duduk kat katil, kurang sikit, bila baring hilang terus . kalau saya punya ancaman keguguran. lepas seminggu lebih sakit2 , baru turun darah ( sebab saya kurang bijak time tu, gi naik motor dah tahu banyak bonggol & jalan rosak ) 😌 last2 keguguran. better tanya doktor nanti ya . banyakkan habiskan masa di katil sampai rasa sakit tu hilang . second pregnancy saya ni, sesekali sakit, saya terus baring kat katil . sampai hilang baru saya bangun 😊

2y ago

sis sakit brtrusan ya..sy kadang² sbln tu 2 kali cmtu je