Fasa growth spurts ke ni?

Sy prasan baby sy smnjk nak msuk 3bulan asyik nak berkepit je, lpastu x bole tggl sy g tndas kjap je klu baby x nmpk org dkat dy, mula laa dy nangis😅nak tido hmm mcm ni laa nak d peluk je. Baby nak manja2, dy akn nangis klu kita x main dgn dy. Nangis tu pun mcm org pukul 😅#SeriusTanya #firstmom #firstmom #firstmom #firstmom #ingintahu #ingintahu

Fasa growth spurts ke ni?
2 Balas

ye mummy. 3m mmg fasa mental leap or fussy phase. mummy boleh study dkt ig -babylanguage- or dload app wonder weeks utk tgk bila anggaran fasa mental leap anak

bby saya nk masuk 2bulan , mcm ni sejibik. tdo pon nk atas dada. kalau kt tilam dia bukak mata x smpai 10min