15w

Waktu tido suami x sengaja tangan g hempas perut, x yah cakap lah... senak, menangis, perut mengeras, alhamdulillah x de pape cuma sakit sikit.. baby pon terkejut agaknya ayah nya ajak berlawan dgn dy malam² buta.. bini pula bdn kecik, suami bdn sado, terasa lah sakitnya, cakap dgn dy sebelum g kerja, dy g hempas tgn kt perut, terus duduk pgg perut.. dy rasa perut nya keras.. mahu x keras dh kena mcm letak kayu balak dekat perut.. okay x.. sakit x.. harap baby x de pape.. anak sulung, cucu sulung buat dua² family... Xpe balasan balik namanya sbb hari tuh tido tertampar muka dy... hahahaha

13 Balas

Semoga baik² sj ya sis.. Sy prnh tersiku belah pinggang sakitny Tuhan ja yg tau.. Perut mgeras sakit tp syukur xda apa² ank pn da bsr pnjg skg.. 😅

4y ago

Syukurlaa bby kuat tuu.. Moga sihat selalu sis smpai melahirkn n d permudahkn semuany , Amin.