15w

Waktu tido suami x sengaja tangan g hempas perut, x yah cakap lah... senak, menangis, perut mengeras, alhamdulillah x de pape cuma sakit sikit.. baby pon terkejut agaknya ayah nya ajak berlawan dgn dy malam² buta.. bini pula bdn kecik, suami bdn sado, terasa lah sakitnya, cakap dgn dy sebelum g kerja, dy g hempas tgn kt perut, terus duduk pgg perut.. dy rasa perut nya keras.. mahu x keras dh kena mcm letak kayu balak dekat perut.. okay x.. sakit x.. harap baby x de pape.. anak sulung, cucu sulung buat dua² family... Xpe balasan balik namanya sbb hari tuh tido tertampar muka dy... hahahaha

13 Balas

Saya pernah juga time tido husband bagi penumbuk tapi nasib baik awal2 lagi saya dah letak bantal..kalau tak menangis macam sis juga laa 😅 Lepas pada tu hari2 husband pesan suruh letak bantal..takut terkena lagi Kadang2 nak marah juga..tak boleh ka tido diam2..😑