Siapa yang selalu ada alahan/mabuk?

Waktu pregnant ni kadang macam-macam kan kita alami🤰 Ye lah sebab orang tua-tua kata berbadan dua kan👶 Cuba share sikit harini siapa yang selalunya ada alahan waktu mommy pregnant ni. Mommy ke husband ya?👨

Siapa yang selalu ada alahan/mabuk?
62 Balas

ibu n abiy dua2 xdk alahan apa .. alhamdulillah .. cma skrang msok 24 week kebas tgn xbole tahan 😅 tp insyaallah ibu kuat untk ank ibu

Alhamdulillah saya tiada alahan ketika 2 kali pregnant.. Suami pun tak alah. Kelebihan disitu tapi ketika bersalin terpaksa operate

alhamdulilah dua² xdek alahan...cuma sy je yg kurang mkn...jd berat turun...pengalaman pregnancy first n kedua..alhamdulilah🤲

saya. dari awal preggy sampai skrg 31w. tp skrg dah kurang, masa awal smpai berat drop

Sy awal2 pregnant alahan habuk..pstu dh start mkn vit c kk bagi..da xde bersin2 da.

Alhamdulillah, C. Dua2 tak alami alahan 🤭😂😂 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

anak pertama dan kedua saya seorang alami alahan😄 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Dua² tapi suami saya lagi teruk. 2X pregnant, Dua² suami yg teruk mabuk..

Dua2 steady. Alhamdulillah 🤭♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

yg pertama dan kedua isteri ni yg ketiga suami ..