Waktu mengandung,gaya anda berjalan yang mana satu ibu?🤰

Hi ibu-ibu gorgeous hebat TAP🥰 Haaah mesti ada yang alami situasi macam bawah ni kan🤭 Siapa pernah rasa dia jalan macam 🐧 ? Rasa jalan betul dah macam biasa, tapi macam tak biasa pulak kan😝

Waktu mengandung,gaya anda berjalan yang mana satu ibu?🤰
57 Balas

sy mcm sebelah kiri... hehehe... sbab nya bila sy ckp sy tggu hari, org blh terkejut, igtkan sy bru prgnant 4-5 bulan, padahal dh nk meletop... hehehe... ada yg siap ckp, la, pregnant ke... hehehe... sbb sy sejenis bdn chubby & 5 anak, semua xnmpak sgt mcm prgnant...

Macam penguin yang pakai turbo. Orang selalu tegur suruh jalan perlahan sikit. Nak dekat beranak jadi autoslow sebab rasa senak dekat ari2.

jalan macam biasa je. cuma bila bangun dari duduk bersila atas lantai, memang gaya penguin la sbb sakit pinggang. 🤭🤭

haahhaa patut suami kta jln mcm penguin🤣 pdahal rasa jln mcm biasa ja😅 due 7/7 ni

saya..😂😂✌hehee..orglain yg jmpe pn kata n pggl kita penguin juge..😂😂😂

tula perut tk bsr mne tp nk jln ..nk bgun ya Allah ssh btul..cpt penat

suami cakap penguin gemuk 😂 gemuk2 pun comel hapee 🤣🤣 due 28/6 ni.

sy mcm penguin..hahhaah...dh 3bln skng pregnant perot dh mkin kedepan

Yup. Mcm yg belah kanan dh skg. Husb keje gelak2 je usik sy. 😆

diaorg nie dh ckp sy jalan mcm penguin.. dluu ratu catwalk❣️