Apa yang mommies selalu alami?

Hi selamat tengah hari semua👋 Waktu berbadan dua ni mesti rasa macam banyaknya la yang tak kena dengn diri kita kan👉👈 Antara banyak-banyak ni, mana yang mommies alami?🤰

Apa yang mommies selalu alami?
88 Balas

Betis Kejang , Kerap Kencing , Kepanasan , Pening Kepala , Pedih Ulu Hati , Sakit Pinggang , Tulang Pinggul Sakit .. Semua Sekali Arr Senang Citer Kecuali Bengkak Kaki & Muntah ..

semua...Kali ni br alahan..dh hujung bengkak kaki tangan semua..4 anak sebelum ni ok je..sakit pinggang pinggul tu biasa.. ni tunggu Masa je..xsabar nk jumpa baby..🥰😍

sakit pinggang, nipple kering/crack, betis kejang, kerap kencing, loya n kepanasan, cepat penat..tidur kena mengiring belah kanan je. hmm

Betis kejang, kepanasan, tulang pinggul sakit, sakit pinggang, kerap kencing (on 3rd trimester) , pedih ulu hati (on 1st trimester)

pedih ulu hati,kerap k3ncing,loya/muntah,pening kepala,sakit pinggang . baru masuk 10w mcm² dah hadap😅

kerap kencing, pedih ulu hati, sakit pinggang, tulang pinggul sakit, pening kepala, lenguh2 kaki,

payudara menegang,bengkak kaki,betis kejang,kerap kencing,sakit pinggang dan sakit tulang pinggul...

Kerap kencing, tulang pinggul sakit, sakit pinggang, betis kejang, paling penting selalu lapar 😂

kerap pening, muntah, kerap kencing, payudara kerap menegang, betis kejang, tulang pinggul sakit

payudara kaki beng kak betis kejang sakit pinggang kerap kencing kepanasan pening kepala