Emosi

Waktu preggy ni emosi mmg berubah2 ke? Kejap marah? sekejap sedih?..perlukan perhatian? lagi pelik tak boleh ditinggal.. kalau husband balik kerja tu nak dduk melekat je dgn dia je.. ada ke yg mcm ni.. ke sy yg mengada2?

8 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sama macam saya. Sentiasa nak berkepit. Tapi husband pun sama clingy.. Kalau kat office atau sembang dengan staff dia on the phone bukan main tegas suara pun serious. Dengan saya macam baby baru reti cakap pastu buat muka sebek macam baby nak nangis mintak susu. Breast saya ni pun jadi besar sampai naik stretchmark sebab dia haha. Semoga susu jangan keluar sebelum masanya, nanti bapak baby yang merasa dulu lol

Baca lagi
3y ago

Sweet owhhh..😆😆

yaa mmg gitu..sia pun gitu jgak on off jaa mood swing 😂 lbih2 lgii klo tgh depression yg mlampau..emosi mmg tk leh kawal..sia dri awal preggy smpaii skrg asikk nanggis memanjang jaa..nasih mata tercabut..

saya mcm tu. sbb kami bjauhan kerja. bila suami ada dekat, sy bkepitt tiap masa ahahaa wlpn letih sy ikut jg dia bjalan ahahaa

Sy pn mcm tu sis....nak2 x leh langsung bau suami benci klau dia dekat....alhamdulillah lps deliver dh x da perasaan mcm tu

Samala dgn saya.tetiba rasa nak nangis.padahal xde apa pun.tetiba mood ok plak.kata abah nanti anak kuar suka nangis.

VIP Member

Normal rasanya. Klau sy terbalik pulak. Sejak preggy, suami yg mcm tu 😂😂😂

VIP Member

Normal tu sis. Sy pun cmtu jugak haha

VIP Member

Ye alah