Emosi

Waktu preggy ni emosi mmg berubah2 ke? Kejap marah? sekejap sedih?..perlukan perhatian? lagi pelik tak boleh ditinggal.. kalau husband balik kerja tu nak dduk melekat je dgn dia je.. ada ke yg mcm ni.. ke sy yg mengada2?

8 Balas

Sama macam saya. Sentiasa nak berkepit. Tapi husband pun sama clingy.. Kalau kat office atau sembang dengan staff dia on the phone bukan main tegas suara pun serious. Dengan saya macam baby baru reti cakap pastu buat muka sebek macam baby nak nangis mintak susu. Breast saya ni pun jadi besar sampai naik stretchmark sebab dia haha. Semoga susu jangan keluar sebelum masanya, nanti bapak baby yang merasa dulu lol

4y ago

Sweet owhhh..😆😆