Emosi oh emosi~

Taktahulah normal ke tak..tapi 1st trimester ni, mood asyik kelaut je..rasa nak bgaduh dgn husband je. Emosi dy smpi rasa husband dah taksayang kita ni haa..btw sy pjj~ 🥺😔🤦#firstbaby

3 Balas

Klu pjj, mmg mcmtu. Tk pregnant pun emo klu dh berjauhan, apa lg waktu pregnant 😆 saje cari gaduh sbb nk perhatian je, lg2 klu duduk sorg rasa sunyi nye. Ada husband pun jauh. Pastu klu jarang2 ws/call lg rasa mcm tkde kasih sayang. Saya dh penah rasa dulu 🤣🤣

betul mommy mmg akan ada perubahan mood.. mood mmg asyik x betul je.. saya pernah 1 hari tu rasa mcm xnak tgk muka dia pdhl x gaduh pun.. cuma xnak tgk rasa nak muntah 😂 tapi bila kerja rindu pulak

pembawaan kot