Emosi

Waktu preggy ni emosi mmg berubah2 ke? Kejap marah? sekejap sedih?..perlukan perhatian? lagi pelik tak boleh ditinggal.. kalau husband balik kerja tu nak dduk melekat je dgn dia je.. ada ke yg mcm ni.. ke sy yg mengada2?

8 Balas

yaa mmg gitu..sia pun gitu jgak on off jaa mood swing 😂 lbih2 lgii klo tgh depression yg mlampau..emosi mmg tk leh kawal..sia dri awal preggy smpaii skrg asikk nanggis memanjang jaa..nasih mata tercabut..