Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!

Wah! Hadiah menarik menanti anda semua bulan Oktober ni. Ada yang nak menang High Chair + Feeding Tray dari Bloom & Grow ni? Haa, jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!
506 Balas

jawapan:B (childhome lamda 3 baby high chair) Kerusi tinggi bayi penting kerana ia menyediakan platform yang selamat dan selesa untuk bayi makan dan berinteraksi semasa di meja makan. Ia membantu bayi untuk belajar makan sendiri, memupuk kebiasaan makan yang sihat, dan memberikan keselesaan kepada ibu bapa semasa memberi makan kepada bayi. #childhomemalaysia

Jawapan B (Childhome Lambda 3 Baby High Chair) Tidak lama lagi baby Nur Hayfa Faeqa akan berumur 6 bulan❤️Jadi kerusi ni sangat membantu dan memudahkan untuk makan bersama-sama dengan abang dan kakak😍disamping memberi keselesaan kepada baby🌟👍Semoga ada rezeki baby untuk memenangi hadiah ini🥰 Terima kasih #childhomemalaysia dan #theasianparent

Jawapan : B. Lambda Nama Model : Childhome Lambda 3 Baby High Chair Saya berasa teruja dan terpesona apabila melihat design baby chair ini. Semoga Produk ini dapat memberi manfaat kepada si manja saya yg mula memanjat dengan sendiri dengan support peralatan yg sangat kukuh dan compactable di mana Si manja saya juga dapat mengasah skill bagi pergerakannya .

Jawapan: B. LAMBDA Semoga dpt membawa pulang baby chair ini dan dpt digunakan utk baby saya nanti, which the features sangat selamat digunakan utk baby. Baby chair ini juga ada tali keselamatan untuk anak dan tempat letak kaki supaya membantu support kaki anak supaya tidak lenguh ketika makan. Semoga ada rezeki utk baby saya kali ini. #childhomemalaysia

JAWAPAN : B (CHILDHOME LAMBDA 3 HIGH CHAIR) High chair that will last for years and grows with the child The seat and footrest can be changed in height quickly and without tools The handy feeding tray can be folded backwards Detachable safety bar and safety belt @nadzrinrosli @shaandtheworlditself @daughterofmydad2971 ❤️ #childhomemalaysia

JAWAPAN : B. LAMBDA NAMA MODEL : CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR Saya teruja pertama kali melihat baby chair ini. Produk yg sangat efektif dan bermanfaat untuk anak yg mula memanjat sendiri. Ia juga dapat mengasah skill & motor pergerakkan tubuh anak. Juga melihat produk ini sgt selamat digunakan kerana rekabentuknya yg kukuh. Ig: affhhrs

JAWAPAN : B. LAMBDA NAMA MODEL : CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR Saya teruja pertama kali melihat baby chair ini. Produk yg sangat efektif dan bermanfaat untuk anak yg mula memanjat sendiri. Ia juga dapat mengasah skill & motor pergerakkan tubuh anak. Juga melihat produk ini sgt selamat digunakan kerana rekabentuknya yg kukuh.

SALAM SEJAHTERA JAWAPAN : B NAMA MODEL : CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR THE ASIANPARENT BANYAK MEMBANTU SAYA KETIKA AWAL KEHAMILAN SEHINGGA ANAK GENAP 1 TAHUN PADA 19/10/2023...ILMU YANG BERMANAFAAT SERTA MEMBERI PENGETAHUAN YANG LEBIH MENDALAM BERKENAAN PENJAGAAN ANAK SERTA PERKEMBANGAN ANAK DARI SEMASA KE SEMASA...TERIMA KASIH..

JAWAPAN B. LAMBDA saya merupakan seorang ibu & Suri rumah sepenuh masa. Saya mempunyai seorang anak bernama AULIYA IMANI. Setiap Kali makan kami akan makan bersama kerana tiada kerusi tinggi untuk makan bersama di atas meja. Sekiranya memenangi giveaway ini, kami amat menghargainya. ❤️🌷 #childhomemalaysia IG : nrfiqah28

B. LAMBDA 3 HIGH BABY CHAIR. Saya dan baby bakal lahir sangat menghargai sekiranya dapat menggunakan Lambda high chair ni. Rekaan yang sesuai dari umur 6 bulan hingga mencapai 15kg dapat membantu kami untuk menggunakan kerusi makan ini dengan lebih lama. Ada safety feature dan saya yakin anak saya selamat di kerusi ini.