Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!

Wah! Hadiah menarik menanti anda semua bulan Oktober ni. Ada yang nak menang High Chair + Feeding Tray dari Bloom & Grow ni? Haa, jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!
506 Balas

CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR Belum pernah beli dan cuba produk high chair ini. Semoga ada rezeki anak mama, Adli Fattah Qayyum untuk dapatkan produk ini❤️ terima kasi theAsianparent

B - CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR Saya ingin memenangi baby high chair ni untuk persediaan anak yang bakal boleh makan nanti. Semoga ada rezeki Muhammad Maleeq 💞 #childhomemalaysia

Jawapan : B) LAMBDA Semoga ada rezeki untuk baby next year due. Boleh lah ajar anak blw dengan childhome lambda 3 baby high chair ni. Anak selesa mak bahagia. ❤ @eva #childhomemalaysia

Jawapannya: B. LAMBDA High chair+feeding tray is a need in a family. Its help baby to eat properly 😁 I really need this haha because i dont have any baby chair yet. #childhomemalaysia

Nama model : CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR B. LAMBDA #childhomemalaysia Semoga ada rezeki baby saya🤲 Semoga dimurahkan rezeki #theasianparent_my #childhomemalaysia selalu🤲

B)LAMBDA.semoga ada rezeki ank sy yang bakal lahir nanti...dengan memenangi hadiah ni ..sy pasti sangt gembira...ank sy jga pasti gembira...ianya sngt menudahkn ank sy mkn dngn selesa...

Jawapan : B. LAMBDA SEMOGA ADA REZEKI UNTUK ANAK SAYA AMIN.. ANAK SAYA BELUM PANDAI MAKAN SENDIRI TERINGIN NAK ADA FEEDING CHAIR SUPAYA DIA BOLEH BELAJAR SUAP SENDIRI.. BISMILLAH 🥰

Produk yang ditunjukkan adalah CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR. Jadi, jawapannya adalah B. Semoga ada rezeki untuk saya dan baby untuk memudahkan sesi feeding baby. ❤️❤️

ANSWER: B Childhome LAMBDA 3 baby high chair #childhomemalaysia 🌹semoga ada rezeki saya dapat baby chair ni sbb belum penah ada baby chair dan xpernah bli lg utk ank2🌹

Jawapannya ialah B. Nama model: CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR #childhomemalaysia Terima kasih TAP, kerana anda banyak yang dapat saya pelajari dan perolehi di sini 💓