Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!

Wah! Hadiah menarik menanti anda semua bulan Oktober ni. Ada yang nak menang High Chair + Feeding Tray dari Bloom & Grow ni? Haa, jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!
506 Balas

JAWAPAN: B ( LAMBDA) Sy amat memerlukan kerusi makan ini.. agar dapat membantu sy utk memberi makanan yg berkhasiat utk baby sy… dlm keadaan selesa menikmati makanannye…

JAWAPAN : B (LAMBDA) Saya merupakan first time mommy dan ini merupakan anak pertama yang bakal saya lahirkan. Semoga anak saya terpilih untuk memenangi hadiah menarik ini 🥰

Jawapan : B. LAMBDA Harap ada rezeki utk baby sbb memang tengah mencari this kind of chair. In love with the structure of the chair. Cantek sangat!! 😍 #childhomemalaysia

Jawapan : B : LAMBDA CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR #childhomemalaysia Semoga ini menjadi rezeki buat anakku yg pertama dan dapat memudahkannya untuk makan nanti ❤️

The answer is B.Lambda Suitable from 6 months , the Lambda has adjustable heights and can be used as a highchair and a normal chair for when your child is a little bit older.

Jawapan B: CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR . Semoga ada rezeki anak saya Mateen untuk memenangi product #childhomemalaysia 🩵 next 2 weeks nak start solid food dah 🥰

jawapan adalah: b. LAMBDA SAYA INGIN MEMENANGI KERUSI INI UNTUK ANAK SAYA MUHAMMAD AALIF YANG BAKAL MAKAN PADA BULAN NOVEMBER NANTI. MOGA ADA REZEKI UNTUKNYA. AAMINNN

B. LAMBDA Childhome Lambda 3 Baby High Chair. Hopefully, i’m lucky enough to win this baby chair since this is the only thing that I really need for my baby !!!!

answer : B ( childhome LAMBDA 3 baby high chair @theAsianparentmalaysia @childhome semoga ada rezeki baby ibu muhamad akil ayden dpt mkn dgn selesa🌹… ig : n_izyani96

11mo ago

The asian parent malaysia

Jawapan: B CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR #childhomemalaysia Semoga terselit rezeki nak kerusi untuk baby NH start makan nanti 💞 IG: @mrs.efiasyraf 🤗