Seks trimester ketiga

Usia perkahwinan sy dgn suami dh 2 tahun 1 bulan. Skrg sy di trimester ketiga. Sy byk baca dlm ni byk ibu mengeluh suami asyik nak seks lg2 bulan puasa ni sampai tak keruan jadinya. Lain pula dgn sy, suami susah sgt nk bersama. Kalau sy tak bercakap pasal benda ni mmg sampai ke sudah tak la jawabnya. Lepastu dh trimester ketiga ni tak larat nk mulakan dulu, tp husband pun tak mulakan. Ada tak lelaki yg jenis mcm ni ye ? Pelik kan sbbnya dia selalu nafsu kuat. Sy jd insecure kalau dia tak minta sbb takut dia cari benda lain. Lepastu sy nak bg bukaan senang nk bersalin nnt. Kalau ikut nafsu saya tu tak bernafsu pun. Tp benda ni dh byk kali sy tanya dia. Bila tanya , malam nnt dia akn start bersama cuma sy tak dpt jawapan. Takkan setiap kali sy luahkan benda ni baru dia nk mula. Pastu stop lama balik. Mcmtu lah kitarannya. Tp dia okay je sentuh sy bermesra cuma nak bersama tu dia mengalahkan org mengandung tak larat tu 😂 Skrg sy tak mulakan sbb nk tgk dia mula dulu, mcm awal2 kawin dulu hari2 dia nak. Dia yg akan lead saya. Ntahla pelik ada lelaki yg mcmni😂 Skrg ni rasanya dh sebulan lebih tak bersama. Malas sy nak bincang dah. Selalunya sy akn start kalau rasa mcm lama sgt tp ni tak larat dh, penat. #bantusharing #firstbaby #firstmom

31 Balas

Tak pelik sis..mmg ada lelaki yg macam tu. suami saya pun macam tu 😂😂. dari mengandung anak pertama,kedua dan sekarang yg ke tiga. kalau saya mengandung,suami cakap mcm kesian nak mintak. dia tengok saya dgn perut besar..astu dia risau bby kat dalam 🤭. kesian lagi kat saya kena layan dia. sbb tu saya kalau nak mengandung lagi,saya cakap awal² dgn suami. sbb dah tahu kalau sy mengandung dia mmg tak mintak. anak yg ke 3 ni suami yg nak,jadi maknanya dia dah ready lah nak puasa. tapi awal² sy dah cakap,nanti dah dekat nak bersalin sy nak dia bagi hari²,dia dah garu kepala je 🤣🤣

2y ago

ye betul sis,lagipun masa mengandung ni kalau bersama mcm tak selesa pun ada. yelah,perut dah besar. kita rasa yg dlm mcm tak selesa. senak ke ape tak tau la..😂. tapi lain org lain lah kan..hehehe. lepas habis pantang pun dia masih puasa, dia takut tempat bersalin tu koyak lagi 😅..jadi saya pun rasa tu normal lah..