Bila boleh bersama dgn suami?

Hi moms, smnjak sya prgnant ni sy tak pernah lgi bersama dgn suami. sbb suami takut. dia smpai nak peluk cium sy pun dia tak nak. suami sya paham , tpi tu lah .. sya rasa mcm sya dh tk rpat dgn dia mcm dulu pulak. bila ya wktu selamat nak brsama? sya dh nak masuk 9mggu 🥺#bantujawab #firstmom

6 Balas

boleh ajeee...kesian kat suami Tu .dia Rasa left out nanti..byk Cara utk intimacy..awal2 pregnancy mmg Kita Rasa risau..tp byk position Dan teknik supaya x efek baby..jgn hardcore..sentiasa remind suami psl baby..jaga hygiene..always aware any discharge mcm spotting or bleeding..kalau semua okay, shud be okay.

saya pon minggu ke 9 sis boleh je bersama mcm seminggu sekali je...tapi klau x pun boleh peluk ke kiss ke...bnyak cara lain utk kita yg penting kena ada masa dduk bdua...mkn suap ke apa ke utk kebersamaan

boleh je bersama awal2 ni. cuma kena monitor jela if ada spotting atau bleeding. position pun kena yang pregnancy safe. paling penting, jangan kasar2.

boleh je nak bersama.. just pantau kot bleeding or spotting

Bersama boleh je sis takda masalah.. cuba sis google

boleh je bersama if xde bleeding