Normal kah?

Normal ke kalau semasa saya mengandung 9bulan dan baby sekarang dah 3bulan ikutkan dah setahun sy tak bersama dengan suami. Suami langsung tak peduli pasal benda tu. Buat tak tahu je. Benda tu normal ke bagi lelaki ke sy ni membosankan. Kadang sedih juga sbb kite pun ada nafsu tapi trpaksa tahan sbb dia mcm tknk je.

4 Balas

Bincang dulu dgn suami, jgn assume terus. Mungkin suami tahan sepanjang puan mengandung sbb fikir memudaratkan ke, susah atau sakit utk puan ke. Dan dah bersalin mungkin suami fikir puan masih nk kena recover dr bersalin. Kalau puan mmg nak, apa salahnya goda suami dulu.

awk kne bertentang mate berbincang,tnye die knp jd mcm 2..selagi awk xbersuare slagi 2 batin awk akan tersikse...,jln penyelesaian bincangkn dgn suami...😉

Ada berbincang dgn suami?

Awak tak ajak dia mmg la